Werkwijze

Bekijk onzewerkwijze

01

Wensenbespreking en Offerte

Jouw reis begint door eenvoudig je wensen met ons te delen. Of het nu gaat om een stalen deur, houten deur of ander maatwerk, wij vertalen jouw ideeën naar een passende offerte.

02

Akkoord en Aanbetaling

Na jouw akkoord op de offerte vragen we een aanbetaling conform onze algemene voorwaarden. Dit stelt ons in staat om het proces te starten en jouw ontwerp tot leven te brengen.

03

Inmeten en 2D-Schets

Onze experts komen ter plaatse inmeten, wat essentieel is voor een nauwkeurig ontwerp. Stalen deur: Aan de hand van de afmetingen ontvangt u een gedetailleerde 2D-schets met de tekening van jouw unieke ontwerp. Houten deuren, kop maat gemaakte kasten en meubels: Zodra we goedkeuring en betaling van begeleidend tekenen, conform onze algemene voorwaarden, hebben ontvangen ontvangt u een gedetailleerd 2D-schets met de tekening van jouw unieke ontwerp.

04

Ontwerp en Akkoord

Stalen deuren: Zodra we jouw goedkeuring hebben ontvangen, en de 50% aanbetaling conform onze algemene voorwaarden binnen is, gaan we met enthousiasme aan de slag met het produceren van jouw deur.Houten deuren, kast op maat en maatwerk meubels: Zodra we jouw goedkeuring hebben ontvangen, en de 50% aanbetaling conform onze algemene voorwaarden binnen is, gaan we aan de slag met een gedetailleerde tekening van jouw interieurproduct. Hier ontvangt u een uitgebreid 3D-tekening van jouw interieurproduct. Na akkoord op deze tekeningen wordt u product doorgegeven aan de productie.

05

Productieproces

De productie van een stalen deur duurt doorgaans 8 à 10 weken, terwijl voor een houten deur 10 à 12 weken wordt aangehouden. Houd er rekening mee dat de productietijd voor overige producten afhangt van het aantal en de grootte, met een minimale geschatte duur van 12 weken.

Let op: De daadwerkelijke levertijd kan variëren op basis van de drukte bij de productie, maar we houden je tijdens het hele proces op de hoogte.

06

Eindresultaat

Kies voor maatwerk met onze gestroomlijnde werkwijze. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke levering streven we naar perfectie, zodat jouw unieke deur of interieurproduct een pronkstuk wordt waar je nog jaren van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw dromen werkelijkheid te maken.