Over ons

Ontdek OWNN:Waarvakmanschap en authenticiteit samenkomen in jouw unieke ruimte

In december 2014 begon onze internationale handelsreis als Trade ACE, met een sterke focus op de zakelijke markt.

In 2018 ontdekten we onze passie voor maatwerk, wat leidde tot de oprichting van Stalendeuropmaat. Onze specialisatie evolueerde naar houten deuren en kasten, en zo ontstond OWNN.

Bij OWNN streven we naar authenticiteit en vakmanschap. Onze naam staat voor “eigen”, en elk ontwerp weerspiegelt jouw stijl en visie. Ons getalenteerde team beheert het volledige creatieve proces, wat resulteert in hoogwaardige en originele ontwerpen.

Stap binnen bij OWNN, waar deuren, kasten en meubels meer zijn dan puur functioneel. Ze vormen een krachtige expressie van jouw persoonlijkheid en stijl. Onze passie is het creëren van inspirerende, verwelkomende ruimtes die blijvende indrukken achterlaten.

Jouw thuis, jouw stijl: Compleet Conceptueel Interieurdesign

OverOWNN

01/2014

Begin avontuur ondernemerschap en oprichting van Trade ACE BV, start ambitieuze reis in internationale handel.

01/2018

Start met verkoop van stalen deuren op maat

01/2020

Vanwege de verwarring tussen Trade ACE en Stalen deur op maat hebben we besloten tot een naamswijziging naar Stalendeuropmaat.

01/2021

Evolutie van onze deskundigheid: uitbreiding van ons assortiment met op maat gemaakte houten deuren en kasten, wat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

01/2022

Nieuwe Ambities: Diversiteit vraagt om nieuwe merkidentiteit, introductie OWNN.

03/2022

Opening van 1ste showroom.

06/2022

Vanuit de bestaande klantenkring is er aanzienlijke vraag naar uitgebreide interieurontwerpen, zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen.

09/2023

Vanwege onze groei openen we een nieuw pand aan de Veldzigt in Utrecht en verbreden we onze service naar de zakelijke markt, met volledig concept voor interieurontwerp.

ons team

Ontdek ons team

Ali Koca

Eigenaar

Emel Koca

Eigenaar

Mike

Rol